ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Thu Dec 14, 2017 12:18 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 7:28 pm 

Joined: Tue Sep 26, 2017 7:11 pm
Posts: 2
GOod day.

I downloaded the latest QuickBMS.exe and the Assetto Corsa script files, but I'm unable to extract the desired .ini and .lut files from a modded car pack.

Code:
C:\Users\Bjoern\Downloads\AssettoCorsa\apps\quickbms>quickbms assetto_corsa_acd.bms .\cars\nagp_audi_r8_lms_gt .\data

QuickBMS generic files extractor and reimporter 0.8.1
by Luigi Auriemma
e-mail: me@aluigi.org
web:    aluigi.org
        (Sep  9 2017 - 00:45:49)

                   quickbms.aluigi.org  Homepage
                            zenhax.com  ZenHAX Forum
                               @zenhax  Twitter & Scripts

- start the scanning of the input folder: .\cars\nagp_audi_r8_lms_gt
- open input file C:\Users\Bjoern\Downloads\AssettoCorsa\apps\quickbms\cars\nagp_audi_r8_lms_gt\.\animations\car_door_L.ksanim
- open script assetto_corsa_acd.bms
- set output folder .\data
- the folder doesn't exist, do you want to create it (y/N)?:
  y

  offset   filesize   filename
--------------------------------------
KEY animations -> 51-57-36-177-246-209-74-116

Error: incomplete input file 0: C:\Users\Bjoern\Downloads\AssettoCorsa\apps\quickbms\cars\nagp_audi_r8_lms_gt\animations\car_door_L.ksanim
       Can't read 4 bytes from offset 00003ed2.
       Anyway don't worry, it's possible that the BMS script has been written
       to exit in this way if it's reached the end of the archive so check it
       or contact its author or verify that all the files have been extracted.
       Please check the following coverage information to know if it's ok.

  coverage file 0   100%   16086      16082      . offset 00003ed2

Last script line before the error or that produced the error:
  125 get TMP long


Any ideas?

Bjoern


Top
   
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 9:01 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 7241
assetto_corsa_acd.bms must be used on data.acd


Top
   
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 10:18 pm 

Joined: Tue Sep 26, 2017 7:11 pm
Posts: 2
aluigi wrote:
assetto_corsa_acd.bms must be used on data.acd

Aha, that worked! Thank you Luigi!

Bjoern
:D


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited