ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Sun Feb 26, 2017 3:13 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 87 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 3:44 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
I don't know why that happens.
The script has ever worked perfectly and nobody reported issues.

You can try to edit the script by setting ACD_VERSION to 1 at line 27 but it's totally useless because the files you provided in the previous posts were the old version and not the new one.


Top
   
PostPosted: Tue Mar 17, 2015 7:59 pm 

Joined: Tue Mar 17, 2015 7:53 pm
Posts: 4
Hi to all.i have now a problem to extract the acd files.when i have ready extract a data.acd file and open a ini then i see no parameters,only chinese ghost story!can someone tell what it is,or is a new script needed after the second fix from kunos?

regards

peter


Top
   
PostPosted: Wed Mar 18, 2015 8:57 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
All the scripts are updated, have you tried them?

kn5:
http://aluigi.org/papers/bms/others/assetto_corsa.bms

acd:
http://aluigi.org/papers/bms/others/ass ... sa_acd.bms


Top
   
PostPosted: Wed Mar 18, 2015 9:01 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
Regarding the kn5 files:
I have just updated the script to version 0.1.2 for dumping also the last part of the archives that wasn't covered by the script.
It's just the raw dump of the remaining bytes, nothing else.


Top
   
PostPosted: Thu Mar 19, 2015 5:35 pm 

Joined: Tue Mar 17, 2015 7:53 pm
Posts: 4
yes i have the new one,but it don´t work proper!since the update 1.1.2 i cannot extract the acd files right.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 1:52 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
Post one of these samples.


Top
   
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 5:25 pm 

Joined: Tue Mar 17, 2015 7:53 pm
Posts: 4
here it is.its a file from the sareni camaro gt3,but all other cars looks the same!


Attachments:
camaro gt3.rar [37.23 KiB]
Downloaded 120 times
Top
   
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 5:46 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
I mean, post the original data.acd and the exact name of the folder (EXACT name because that's the key of data.acd).


Top
   
PostPosted: Fri Mar 20, 2015 7:19 pm 

Joined: Tue Mar 17, 2015 7:53 pm
Posts: 4
thank you,it works!


Top
   
PostPosted: Tue Mar 24, 2015 3:28 pm 
User avatar

Joined: Tue Mar 17, 2015 7:41 am
Posts: 10
if u want all 3d models from Assetto Corsa and from Assetto Corsa Dream Pack #1 u can write PM to me
https://vk.com/topic-84830094_31137514?offset=40
Image
Image


Top
   
PostPosted: Thu Jul 30, 2015 8:50 am 

Joined: Thu Jul 30, 2015 8:44 am
Posts: 2
Thank you Aluigi, as always good job !


Last edited by QuadCoreMax on Wed Oct 28, 2015 12:29 am, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Sun Aug 02, 2015 3:13 am 

Joined: Sat Aug 01, 2015 9:28 pm
Posts: 2
Hi all and aluigi,

Thank you for these scripts they have been very useful.

I have been using these scrips for the last few months but I have run into one problem recently after the Assetto Corsa update 1.2. I have been making a car with 4wd and it appears that after the update the cars front wheels are not driving anymore so its just rwd.

If i unpack the data.acd it works just as it should. I have tryed packing it with the DLC setting as well but that does the same thing. Please can you look into this? I can upload some files if that would help? Many thanks in advance.

Cheers,

DrDoomsLab.


Top
   
PostPosted: Wed Aug 05, 2015 10:49 pm 

Joined: Sat Aug 01, 2015 9:28 pm
Posts: 2
Hi all,

Just to let you know it was a Kunos issues and they have fixed it in v1.2.2. Thanks again for all your hard work Aluigi.
Cheers,

DrDoomsLab.


Top
   
PostPosted: Thu Sep 03, 2015 12:19 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
Thanks for the info :)


Top
   
PostPosted: Sat Sep 12, 2015 11:12 pm 

Joined: Sat Sep 12, 2015 11:08 pm
Posts: 1
aluigi wrote:
I mean, post the original data.acd and the exact name of the folder (EXACT name because that's the key of data.acd).


What do you mean. I have same result. a I copied data.acd to temp folder and try to extract to DATA folder and, I get bunch of types, not clasic ini. I tried many data.acd with same result :(


Top
   
PostPosted: Sun Sep 13, 2015 1:08 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
Are you sure both quickbms and the script are the latest version and you don't have the problem described by DrDoomsLab?

Nobody has reported issues with data.acd yet.


Top
   
PostPosted: Fri Sep 18, 2015 1:04 am 

Joined: Fri Sep 18, 2015 1:03 am
Posts: 2
how long is the rebuilder supposed to take when rebuilding all the files that were extracted from data.acd?


Top
   
PostPosted: Fri Sep 18, 2015 7:24 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
The rebuilding script it takes milliseconds but you must NOT rebuild data.acd


Top
   
PostPosted: Fri Sep 18, 2015 8:13 pm 

Joined: Fri Sep 18, 2015 1:03 am
Posts: 2
Yes, I am using 0.6.7

Okay, I am doing something wrong.

Forgive me if I seem low on intellect, but I am a mechanical engineer and not a software engineer. Coding and programming is not my strong suit. I suppose that isnt an excuse though.

Just to give you an idea, I am trying to make the shelby cobra have 800 hp to replicate the Shelby Cobra Super Snake for my own private enjoyment, not public. But i cannot seem to get it to work.

I extract the data.acd, then modify the power.lut, and the car file to edit the name, then i try rebuilding and the command prompt just seems to take forever and does not show an error message. Once all the files are rebuilt, i put them in a new folder called data right? and delete the data.acd file or keep it?


Top
   
PostPosted: Sat Sep 19, 2015 7:11 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 5526
You should just extract the files from data.acd in a "data" folder where is located data.acd, and then remove/rename data.acd.
Just that.
It should take few seconds to do everything.

Rebuilding or reimporting is not needed as far as I know and I don't know how you are trying to rebuild it (rebuild script or reimport.bat).
Leave and modify the files in the data folder and that's ok.

I'm sure that other modders here may give you more suggestions.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 87 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited