ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Tue Jun 19, 2018 8:34 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Binary Domain Ps3
PostPosted: Wed Jun 06, 2018 2:14 pm 

Joined: Mon Nov 21, 2016 10:44 am
Posts: 40
Hi Guys.

get NAME basename
string NAME + ".txt"
goto 0x53ae1
for i = 0 < 16552
slog NAME -1 -1
next i

Working in pc game.
But, don't work Ps3. Please help.
QuickBms error message:

incomplete input file 0: C:\Users\RicoKwothe\Desktop\quickbms\string_tbl_en.stb
Can't read 1 bytes from offset 001200a4.
Anyway don't worry, it's possible that the BMS script has been written
to exit in this way if it's reached the end of the archive so check it
or contact its author or verify that all the files have been extracted.
Please check the following coverage information to know if it's ok.

Ps3 sample (english stb file)
https://www61.zippyshare.com/v/7k5JeHZX/file.html

Thx.


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Wed Jun 06, 2018 7:37 pm 

Joined: Mon Nov 21, 2016 10:44 am
Posts: 40
Solved.
Modded script:
get NAME basename
string NAME + ".txt"
goto 0x53aa5
for i = 0 < 16548
slog NAME -1 -1
next i

Working!


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Wed Jun 06, 2018 8:05 pm 
User avatar

Joined: Sun Aug 17, 2014 7:27 pm
Posts: 1075
interested too viewtopic.php?f=12&t=1937&p=34633#p34633
Code:
get NAME basename
string NAME + ".txt"
goto 0x53ae1
for i = 0 < 16552
    slog NAME -1 -1
next i

Image


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Thu Jun 07, 2018 3:46 pm 

Joined: Mon Nov 21, 2016 10:44 am
Posts: 40
?
I'm not understand...


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Fri Jun 08, 2018 2:56 am 
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2015 1:26 pm
Posts: 218
RicoKwothe wrote:
?
I'm not understand...
That script will just dump the text from *.stb file, so if you want to reimport, every line should be the same or minor size of the original one.

_________________
Tribo Gamer Brasil


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Tue Jun 12, 2018 6:09 pm 

Joined: Mon Nov 21, 2016 10:44 am
Posts: 40
Ok. But...
The script working for me. Finished pc, and ps3 translate. Hungarian subtitles working good.


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Wed Jun 13, 2018 3:27 am 
User avatar

Joined: Tue Oct 13, 2015 1:26 pm
Posts: 218
RicoKwothe wrote:
Ok. But...
The script working for me. Finished pc, and ps3 translate. Hungarian subtitles working good.
I am not saying that the script doesn't work, but rather that it is limited, translating the texts into a language that uses two bytes per character is impracticable. Thats what makc_ar was talking about.

_________________
Tribo Gamer Brasil


Top
   
 Post subject: Re: Binary Domain Ps3
PostPosted: Wed Jun 13, 2018 7:27 pm 

Joined: Mon Nov 21, 2016 10:44 am
Posts: 40
Umph... Sorry. I do not know what's up to me lately.
I put back in the French stb file, and rename the "string_tbl_fr.stb" file onto "string_tbl_en.stb" file. Thus there was nothing problem.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited