ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Sat Nov 28, 2020 4:53 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Mon Dec 30, 2019 7:03 pm 

Joined: Thu Nov 21, 2019 2:24 pm
Posts: 26
Karpati wrote:
Shine wrote:
Hello Karpati and g3stapo
Can you guys upload the unpacker as well?

Thank you.


I have attached the unpacker.

how did you open gsgb
you can share?


Top
   
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Fri Jan 10, 2020 11:06 am 

Joined: Wed Nov 12, 2014 1:46 pm
Posts: 63
g3stapo wrote:
how did you open gsgb
you can share?


I did not add the .gsgb loader module to the 3D Object Converter, because I don't know how can I move the subobjects to its correct positions.


Top
   
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Mon Mar 23, 2020 3:00 pm 

Joined: Thu Nov 21, 2019 2:24 pm
Posts: 26
Karpati wrote:
g3stapo wrote:
how did you open gsgb
you can share?


I did not add the .gsgb loader module to the 3D Object Converter, because I don't know how can I move the subobjects to its correct positions.

what do you need for this?


Top
   
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Thu Mar 26, 2020 7:06 pm 

Joined: Wed Nov 12, 2014 1:46 pm
Posts: 63
Without knowing its object hierarchy system, I can't finish my .gsgb loader module.


Top
   
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Thu Mar 26, 2020 10:54 pm 

Joined: Thu Nov 21, 2019 2:24 pm
Posts: 26
Karpati wrote:
Without knowing its object hierarchy system, I can't finish my .gsgb loader module.

Vertex landscapes, you can export?


Top
   
 Post subject: Re: 3D Model
PostPosted: Tue Nov 17, 2020 10:15 am 

Joined: Thu Nov 21, 2019 2:24 pm
Posts: 26
DJ Normality wrote:
Well I don't know how to do that. Sorry. I just know how to find a certain model.
Image
BTW I did try to use tools to open .G3DMODEL but this format starts off as .GSG.B.
Tried to load it gave me an error saying wrong version.
I erased the .GSG.B header until it stopped at the .G3DMODEL.
That's what gave me wrong version error.
Before that it simply would not load the .GSG.B because it only regonizes .G3DMODEL.
Thats why I went ahead and reversed the data.
I do see PLUTO lol

PLUTO is the name of the company that created the game


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited