ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Thu Apr 15, 2021 7:35 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
PostPosted: Sat Apr 04, 2020 10:14 pm 

Joined: Wed Jan 30, 2019 11:31 pm
Posts: 20
Ekey wrote:
This is strange cause i have same problem without hook and any mods, anyway i will check it later.


defo a global bug for pcs then, patch will most likely come soon and fix it


Top
   
PostPosted: Sat Apr 04, 2020 10:43 pm 

Joined: Sat Apr 04, 2020 8:49 pm
Posts: 5
At RE Modding, we have been running RE2hook for short moments before the game crashes just to get small 150kb lists, because we have nothing else. Using Cheat Engine with the anti-anti cheat option from the main menu lets me use Camera Tools and RE Framework together indefinitely without causing the bug. If you could please pre-release your version of the hook that doesn't let you interact with doors we could easily get many times more files from the game, even if this anti-anti cheat does not fix it.
Thanks for all your work on these hooks


Top
   
PostPosted: Sun Apr 05, 2020 11:15 am 
User avatar

Joined: Sat Sep 15, 2018 5:22 am
Posts: 396
alphaZomega wrote:
At RE Modding, we have been running RE2hook for short moments before the game crashes just to get small 150kb lists, because we have nothing else. Using Cheat Engine with the anti-anti cheat option from the main menu lets me use Camera Tools and RE Framework together indefinitely without causing the bug. If you could please pre-release your version of the hook that doesn't let you interact with doors we could easily get many times more files from the game, even if this anti-anti cheat does not fix it.
Thanks for all your work on these hooks


dear alphaZomega, developing a program has many problem and when someone starts working on something, should learn it too, so asking not helping.
why we call it tool or program? because it suppose to be automatic, hooks will scan scripts and print current names and i'm wondering why you guys didn't try to get names from data files? isn't better?


Top
   
PostPosted: Sun Apr 05, 2020 6:08 pm 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
In some times, I look for names manually by checking resources :)


Top
   
PostPosted: Sun Apr 05, 2020 10:01 pm 

Joined: Sun Nov 06, 2016 3:28 pm
Posts: 77
Ekey wrote:
In some times, I look for names manually by checking resources :)


That's hardworking bro.. Salute!!! And I'll waiting for the New Hook and List!!!

_________________
C.E.O Founder for IGTC Team [Indonesian Game Translator Community]
===============================================
Website Official : http://www.igtcid.blogspot.co.id
Fanspage Official : http://www.facebook.com/IGTC.Team


Top
   
PostPosted: Mon Apr 06, 2020 10:55 pm 

Joined: Sat Apr 04, 2020 8:49 pm
Posts: 5
Ekey wrote:
In some times, I look for names manually by checking resources :)

Have you tried running your hook with the Anti-anti Cheat function of Cheat Engine activated from the main menu? It has prevented the interactivity bug in every instance I have seen so far, and for other people who have had the problem too.

EDIT: I am able to get RE2Hook 0.4 working in the game with no crashes; I use Cheat Engine anti-anti-cheat with it, but the interactivity bug does still appear after a cutscene. I am still certain that this is not a bug and is never going to get fixed, it is intentional anti-cheat. If it is happening to you without using any hooks, then that is a bug in that it is activating when it shouldn't. But if it is happening every time you are using RE2hook or RE3hook without fail, that is deliberate and it's the anti-cheat doing what it was made to do.


Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 10:00 am 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
Yup, i tried but it didn’t help, still can’t interact with objects :)

https://i.imgur.com/mF2iYes.png


Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 10:28 am 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
Initial list.

re_chunk_000.pak - 27832 of 40434 (68%)
re_dlc_stm_1158730.pak - 568 of 623 (91%)

Thanks to zero.

PS: see below


Last edited by Ekey on Wed Apr 08, 2020 2:16 am, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 11:57 am 

Joined: Sat Apr 04, 2020 8:49 pm
Posts: 5
I managed to compile a list myself last night using RE2Hook 0.4, playing with a fast-walk trainer for ~60 seconds at a time before being locked out of more progression by the anti-cheat. It was at 86% and 94% of the main PAK and DLC PAK files, respectively. I have merged it with the list you just posted to make this:

re_chunk_000.pak - 35734 of 40434 (88%)
re_dlc_stm_1158730.pak - 602 of 623 (96%)


Attachments:
re3_pak_names_release.rar [180.04 KiB]
Downloaded 123 times
Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 12:14 pm 

Joined: Thu Feb 07, 2019 1:44 pm
Posts: 8
I loaded all my saves with the semi-broken hook and merged with above lists:

36007 (89%) known filenames in main PAK file
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... lease.list


Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 1:11 pm 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
Good job :)

btw: I resolved the hook problem and will post it later after some tests. Anyway, I'm no longer in the bathroom :mrgreen:


Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 3:30 pm 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
Works fine for me. Let me know if it doesn’t work.


Attachments:
RE3Hook_0.0.3.rar [63.19 KiB]
Downloaded 359 times
Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 6:32 pm 

Joined: Wed Jan 30, 2019 11:31 pm
Posts: 20
FluffyQuack wrote:
I loaded all my saves with the semi-broken hook and merged with above lists:

36007 (89%) known filenames in main PAK file
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... lease.list


need the list numbered before natives so can be filed into a natives folder


Last edited by conisdon on Tue Apr 07, 2020 10:16 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 9:18 pm 

Joined: Wed Jan 30, 2019 11:31 pm
Posts: 20
Ekey wrote:
Works fine for me. Let me know if it doesn’t work.


when i use the new list, it doesnt sort files into natives at all, so list dont work for me, even got the whole name list in the bms script including .list"32 all that. then when i tried the re7 tools for a work around i get this error "length cannot be less than zero"

Edit: your 68% one works but theirs dont and i think i know why


Top
   
PostPosted: Tue Apr 07, 2020 10:24 pm 

Joined: Thu Feb 07, 2019 1:44 pm
Posts: 8
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... lease.list - 36410 (90%) known filenames

conisdon wrote:
Ekey wrote:
Works fine for me. Let me know if it doesn’t work.


when i use the new list, it doesnt sort files into natives at all, so list dont work for me, even got the whole name list in the bms script including .list"32 all that. then when i tried the re7 tools for a work around i get this error "length cannot be less than zero"

Edit: your 68% one works but theirs dont and i think i know why

The lists I've been linking won't work with quickbms scripts as they don't include any hashes. Last time I checked, the quickbms script only compares one file hash rather than both, which is not ideal. I'm not sure if there are hash conflicts in RE3, but I know they exist in DMC5.

The lists I've been linking work with my RE Engine tool for extraction: https://residentevilmodding.boards.net/ ... iting-tool


Top
   
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 2:15 am 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
re_chunk_000.pak - 38875 of 40434 (96%)
re_dlc_stm_1158730.pak - 616 of 623 (98%)


Attachments:
re3_pak_names_release_relative_qbms.rar [440.8 KiB]
Downloaded 153 times
re3_pak_names_release_cleared.rar [170.55 KiB]
Downloaded 149 times
Top
   
PostPosted: Wed Apr 08, 2020 3:32 pm 

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:34 pm
Posts: 1164
Experimental mod - Hook + Framework :)


Attachments:
RE3Hook_Framework.rar [477.24 KiB]
Downloaded 133 times
Top
   
PostPosted: Thu Apr 09, 2020 12:06 pm 

Joined: Thu Apr 09, 2020 12:00 pm
Posts: 2
Hello.

I wanted to ask if someone would be kind enough to export the character model and textures of Carlos from the remake for me. I would do it myself but my pc is not really capable of/ powerful enough for such things. I can understand if this is not possible or the wrong place to ask this. Thank you in advance if it is possible.


Top
   
PostPosted: Thu Apr 09, 2020 9:48 pm 

Joined: Wed Jan 30, 2019 11:31 pm
Posts: 20
Eteon wrote:
Hello.

I wanted to ask if someone would be kind enough to export the character model and textures of Carlos from the remake for me. I would do it myself but my pc is not really capable of/ powerful enough for such things. I can understand if this is not possible or the wrong place to ask this. Thank you in advance if it is possible.


https://www.deviantart.com/connorukboy/ ... -836963454

https://www.deviantart.com/connorukboy/ ... -834643781

download from my page


Top
   
PostPosted: Fri Apr 10, 2020 6:14 am 

Joined: Sat May 09, 2015 10:20 pm
Posts: 1
Can anyone post scenery and item files from the game? Often its the character models that get prioritized but having some of the maps and props to go with feels just as important.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited