ZenHAX

Free Game Research Forum | Official QuickBMS support | twitter @zenhax | SSL HTTPS://zenhax.com
It is currently Wed Nov 14, 2018 4:30 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 17, 2018 3:02 am 

Joined: Tue Jul 26, 2016 12:07 am
Posts: 18
Please update the script ttgames.bms for a files DAT LEGO DC Super Villains.

https://mega.nz/#!zFgXha4L!1jbaD8iZUK1W ... NFAZYczBqc


Top
   
PostPosted: Wed Oct 17, 2018 10:45 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 9221
Are you sure you are using script 0.9.11a?

If yes, then I need to know what error you get from quickbms and a full DAT file and the option HDR file if available.
If all the DAT files are very big, try the filecutter script


Top
   
PostPosted: Wed Oct 17, 2018 12:00 pm 

Joined: Tue Jul 26, 2016 12:07 am
Posts: 18
aluigi wrote:
Are you sure you are using script 0.9.11a?

If yes, then I need to know what error you get from quickbms and a full DAT file and the option HDR file if available.
If all the DAT files are very big, try the filecutter script


Yes this script. It gives an error if you choose quickbms. The script only works in quickbms_4gb_files. Thanks anyway.


Top
   
PostPosted: Wed Oct 17, 2018 1:53 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 9221
Ok let me rephrase...

1)
What's the exact error that quickbms_4gb_files returns?
A screenshot would be good too.

2)
Can you upload one full DAT file and the relative HDR file (if available)?


Top
   
PostPosted: Wed Oct 17, 2018 2:42 pm 

Joined: Tue Jul 26, 2016 12:07 am
Posts: 18
aluigi wrote:
Ok let me rephrase...

1)
What's the exact error that quickbms_4gb_files returns?
A screenshot would be good too.

2)
Can you upload one full DAT file and the relative HDR file (if available)?


1)
Script error causes only quickbms.exe. With quickbms_4gb_files.exe script works. Here is a screenshot of the error. And he says you must use quickbms_4gb_files.exe with this archive.
https://i78.fastpic.ru/big/2018/1017/d0 ... 7d06d0.png

2)
Here is a full DAT. Big files DAT have no a file HDR.
https://mega.nz/#!yIhDzQhS!3V9aIHZdNYmQ ... RBfvCtb1x4


Top
   
PostPosted: Thu Oct 18, 2018 1:50 am 
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2016 8:03 pm
Posts: 37
Dima Bilan wrote:


It's showing as 0 files imported but it's actually importing the files. I dont understand why..


Top
   
PostPosted: Thu Oct 18, 2018 6:14 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2014 9:32 pm
Posts: 9221
Uhmmm I don't know if this topic has been created just for wasting my time or what.

1) it's not an error, you need quickbms_4gb_files.exe and the script is telling you to use that, indeed you are saying that everything works correctly with 4gb_files.

So why does this topic exist if everything works perfectly?

@Qnoops
No, it imported nothing.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited